Over LDB Sales BV


Wat doet LDB Sales BV?

LDB Sales BV is een cluster van commerciële websites, allen erop gericht u als klant voordeel te verschaffen. Een groot deel van ons bedrijf houdt zich bezig met offertes. Via allerlei offertesites brengen wij consumenten in contact met ervaren klussers en klusbedrijven. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid via onze startpagina's linkjes te plaatsen ter versterking van hun positie in de zoekmachines.

Het mes snijdt aan twee kanten

U wilt uw klus, groot of klein gedaan hebben voor een scherpe prijs. Of u wilt uw positie in Google versterken door uw linkje op een van onze startpagina's. Door offertes op te vragen bij verschillende leveranciers, filtert u op kwaliteit en prijs; dit kost tijd en geld.

Via onze offerte websites krijgt u toegang tot echte klussers en klus experts. Wanneer u het offerte formulier heeft ingevuld en verzonden, gaan 4 van deze klus experts voor u aan het werk om een passende offerte te maken. Wilt u uw linkje (laten) plaatsen op één van onze startpagina's (of een complete pagina wilt beheren), volg dan de stappen op de startpagina's. Komt u hier niet uit, aarzel niet even contact te zoeken met de beheerder.

Onze medewerkers

U vindt onze medewerkers in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Mannen en vrouwen die zich inzetten om alles goed te laten verlopen voor de honderden klanten die ons dagelijks weten te vinden via allerlei websites. Onze opdracht is tweeledig: voor u en voor uw bedrijf direct of indirect een stuk extra omzet te creëren. 

Hoe verdient LDB Sales zijn geld?

Wanneer wij offerte aanvragen doorsturen naar bedrijven, ontvangen wij een klein bedrag van dit bedrijf. Alle bedrijven zijn bij ons gelijk, dat is een van de speerpunten waardoor veel bedrijven graag met ons werken. Het voordeel voor u is logisch, u betaalt niets voor onze service. U blij – bedrijven blij – wij blij, zo simpel is het. Daarnaast betaalt u voor een linkje op onze pagina of het bijhouden van een complete pagina een klein bedrag (tussen 1 en 24 euro).